Locator Херсон тренажерний залпроспект Святых Кирилла и Мефодия тренажерний зал на проспекті Святых Кирилла и Мефодия Херсон

тренажерний зал на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні

1
  • Shape

    проспект Святых Кирилла и Мефодия, тел. 0 (55) 229-17... показати
    проспект Святых Кирилла и Мефодия, 19а, тел. +380(55)229-17-08 детальніше

    тренажерний залціна невідома

    Shape знаходиться у Херсоні, проспект Святых Кирилла и Мефодия. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про тренажерний зал на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні (Херсонська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу тренажерний зал, розташовані на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні (Херсонська). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Shape , який розташований на пр. Святых Кирилла и Мефодия. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу тренажерний зал.

  • Скільки на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні є закладів, які надають послугу "тренажерний зал"?

    За даними Locator.ua на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні послугу "тренажерний зал" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "тренажерний зал" на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу тренажерний зал, перейдіть на сторінку послуги "тренажерний зал на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "тренажерний зал" на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні?

    Ціни на послугу "тренажерний зал" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "тренажерний зал на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні".

  • Послугами яких на проспекті Святых Кирилла и Мефодия у Херсоні краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Shape.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

тренажерний зал у Херсоні