Locator Херсон японська кухнявулиця Віктора Гошкевича японська кухня на вулиці Віктора Гошкевича Херсон

японська кухня на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні

1
  • Ресторан Шоколад

    вулиця Віктора Гошкевича, тел. 0 (95) 700-07... показати
    вулиця Віктора Гошкевича, 13, тел. +380(95)700-07-50 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Ресторан Шоколад знаходиться у Херсоні, вулиця Віктора Гошкевича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 14:00 до 04:00.

Коротко про японська кухня на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні (Херсонська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу японська кухня, розташовані на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні (Херсонська). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Ресторан Шоколад , який розташований на вул. Віктора Гошкевича. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу японська кухня.

  • Скільки на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні є закладів, які надають послугу "японська кухня"?

    За даними Locator.ua на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні послугу "японська кухня" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "японська кухня" на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу японська кухня, перейдіть на сторінку послуги "японська кухня на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "японська кухня" на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні?

    Ціни на послугу "японська кухня" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "японська кухня на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні".

  • Послугами яких на вулиці Віктора Гошкевича у Херсоні краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ресторан Шоколад.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

японська кухня у Херсоні